Uw regisseur voor elk (ver)bouw traject

Bouwkundig adviesbureau De Verbouwregisseur

De bouwkundig adviseurs van De Verbouwregisseur ondersteunen particulieren en bedrijven in alle fases van het bouwproces. Of het nu gaat om het uitbreiden of renoveren van uw woning of een verbouwing van uw bedrijfspand, als onafhankelijk en erkend Verbouwregisseur zorgen wij voor een soepel verloop van uw bouwproject en staan wij garant voor een goed eindresultaat.
Om een goed eindresultaat te waarborgen, ondersteunen wij u van idee tot en met de uitvoering. Onze bouwkundige aanpak is projectmatig en transparant. Stapsgewijs doorlopen wij samen met u alle fasen van het project. Van het formuleren en vastleggen van uw eisen en wensen, het maken van technische tekeningen en berekeningen, de vergunningsaanvraag, het selecteren van de juiste uitvoerende partijen tot de bouwbegeleiding en oplevering van de uitvoering. Uiteraard verliezen wij hierbij uw budget en tijdschema niet uit het oog.
Uw verbouwproject start met een eerste vrijblijvend gesprek met De Verbouwregisseur uit uw regio.

Bouwadviesbureau: soepel van idee tot uitvoering!

Idee

 • Van idee tot plan
 • Technische uitwerking
 • Vergunningsaanvraag
Meer informatie

Voorbereiding

 • Het selecteren van een aannemer
 • De onderhandeling en opdracht
 • Budget en planning
Meer informatie

Uitvoering

 • Verbouwbegeleiding
 • De oplevering
 • Nazorg en evaluatie
Meer informatie

Realisatie bedrijfsruimte tijdelijke opslag in Schiedam

Opdrachtgever heeft bedrijfsruimte van ca. 7600 m2 op een bedrijfsterrein in Schiedam aangehuurd. Voor de bedrijfsactiviteiten en de uit te voeren werkzaamheden zullen tekeningen gerealiseerd moeten worden met de daarbij behorende vergunningsaanvraag. Vooroverleg met gemeente heeft inmiddels plaatsgevonden. Voor de uitvoering zal een werkomschrijving opgesteld worden waarmee de uitvoerende partijen benaderd zullen worden.

Begeleiding nieuwbouw woning Tuinen van Wils in Den Haag

Op de rand van de zeer gewilde wijk Bezuidenhout in Den Haag wordt het project De Tuinen van Wils ontwikkeld. Het woningaanbod in De Tuinen van Wils is heel gevarieerd. In totaal komen er 70 grondgebonden nieuwbouwwoningen. Deze zijn onder te verdelen in 28 twee-onder-een-kapwoningen, 12 driekappers, 12 vierkappers, 8 semi-bungalows, 7 NOM-rijwoningen en drie vrijstaande woningen. De woningen zijn ontworpen door Richard van Tiggele van Venster Architekten. De inspiratie voor het ontwerp komt van de Haagse architect Jan Wils. De verbouwregisseur begeleidde één van de kopers in de realisatie.

Verbouwing boerderij tot woning en gastenverblijf in Ruurlo

Het ontwerp en aanvraag van de omgevingsvergunning voor de verbouwing van een oude boerderij tot woning en gastenverblijf. Het voorhuis wordt gastenverblijf en zal deels dienst doen als kantoorruimte voor de opdrachtgever. Het omliggende weiland sluit aan op een natuurgebied en wordt visueel maximaal betrokken in het ontwerp van de nieuwe woonkamer, keuken en slaapkamer. De oude gebinten met houten pen- en-gat verbindingen worden visueel in het ontwerp opgenomen en niet weggewerkt in de nieuwe wanden. De kwaliteiten van de bestaande boerderij worden daardoor een integraal onderdeel van het karakter van de nieuwe woning.

Nieuwbouw vrijstaande woning in Rotterdam

De Verbouwregisseur controleerde op strategische momenten, afgestemd op de uitvoeringsplanning, de technische voortgang. Tevens adviseerde hij de opdrachtgever bij het tijdig maken van noodzakelijke keuzes en bij het nemen van beslissingen in samenspraak met de aannemer.

De bevindingen omtrent de kwaliteit: "Wordt er uitgevoerd wat er is afgesproken?" en de planning: "Lopen de werkzaamheden volgens schema?" worden schriftelijk teruggekoppeld en waar nodig vindt er overleg plaats met de aannemer.

Begeleiding realisatie klusappartement Witte de Withstraat Den Haag

De gemeente heeft een aantal basisvoorzieningen gerealiseerd, zoals de hoofdaansluitingen voor riolering, ventilatie, rookgasafvoer, gas, water en elektriciteit. De kopers van de appartementen zullen in eigen beheer de appartementen verder af (laten) bouwen.

Begeleiding realisatie nieuwbouwwoning Zoeterwoude

In Zoeterwoude worden in het plan Raetwijck een 2-tal geschakelde vrijstaande woningen met garage gerealiseerd. De opdrachtgever heeft een van de woningen (186 m2) aangeschaft op het moment dat de fundering reeds in voorbereiding was. Op de 3 woonlagen zijn 5 slaapkamers en 2 badkamers gesitueerd.

Samenvoegen appartementen Montevideotoren Rotterdam

Onze opdrachtgever heeft op de 28e verdieping een 2-tal sky-appartementen aangeschaft die worden samengevoegd tot 1 appartement. Het interieurontwerp hiervoor wordt uitgewerkt door Marcel Wolterinck.

Verbouwing en uitbreiding woning Soest

De bewoners van een eengezinswoning in Soest wonen al jaren met veel plezier in hun woning maar mede als gevolg van gezinsuitbreiding is er grote behoefte aan meer leef- en woonruimte.

Vrijblijvend kennismaken met onze bouwkundig adviseurs!

Wat u precies voor ogen heeft, is niet in een formulier te verwoorden. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u. Dan begrijpen wij wat u wil en u wat wij kunnen. Vervolgens kunnen we het over een samenwerking hebben.

  Uw naam *

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer *

  De Verbouwregisseur kan mij helpen met *
  Het uitwerken van een ideeDe vergunningsaanvraagBegeleiding tijdens de voorbereidingBegeleiding tijdens de bouwHet oplossen van een bouwconflictOverige zaken

  Uw opmerking