Een goede voorbereiding is een voorwaarde voor het succesvol uitvoeren van uw project. In deze fase is De Verbouwregisseur betrokken bij de selectie van uitvoerende partijen, de prijsonderhandelingen en opdrachtverstrekking. Het selecteren van een aannemer is echter geen gemakkelijke opgave. Om de beste prijs voor uw verbouwing te krijgen vragen wij meerdere offertes aan bij gerenommeerde aannemers. Bovendien moeten “appels met appels” worden vergeleken. De Verbouwregisseur vindt voor u de juiste uitvoerende partij voor uw project.

Werkzaamheden


Het selecteren van aannemers.

Het vergelijken van offertes.

voorbereiding

voorbereiding

Het selecteren van een aannemer

De Verbouwregisseur helpt u bij selecteren van de aannemer en het aanvragen van offertes. Doordat wij al ruim 20 jaar opereren in de bouwsector hebben wij inmiddels een groot netwerk van aannemers waarvoor wij onze hand in het vuur durven te steken. Natuurlijk kunt u in deze fase ook zelf partijen aandragen. U kunt dus gerust lokale aannemers of een kennis in het offertetraject meenemen.
De Verbouwregisseur zal vervolgens samen met u de partijen en de offertes objectief beoordelen en u adviseren bij welke aannemer uw verbouwing in goede handen is.

De onderhandelingen

Nadat alle offertes binnen zijn wilt u natuurlijk het onderste uit de kan halen. De Verbouwregisseur gaat dan ook voor u in gesprek met de aannemers die een voorstel hebben gedaan. Hierbij controleren wij of werkelijk is aangeboden wat er gevraagd wordt. De begroting van de aannemer wordt op detailniveau gecontroleerd en besproken. Wij kijken naar aangeboden hoeveelheden, toegepaste materialen en onderdelen, het prijsniveau en maken afspraken over de voorwaarden waarbinnen de opdracht zal worden verstrekt.
De inzet van De Verbouwregisseur is erop gericht de juiste uitvoerende partijen te selecteren zodat u profiteert van een soepel bouwproces waarbij de kwaliteit gewaarborgd wordt zonder dat dit voor extra kosten zorgt!

Budget en planning

De kwaliteit van uw project is vastgelegd in het uitgewerkte plan. Wanneer het project tot uitvoering komt, zal De Verbouwregisseur erop toe moeten zien dat het project binnen het vastgestelde budget en binnen de overeengekomen planning wordt gerealiseerd. Voordat de uitvoering start hebben wij een goede budgetopstelling gemaakt zodat u weet waar uw geld aan wordt uitgegeven. Ook stellen wij een detailplanning op zodat u weet wanneer uw verbouwing gereed is.

Neem contact met ons op!

  De velden met een (*) zijn verplicht!

  Uw naam *

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer *

  De Verbouwregisseur kan mij helpen met *
  Het uitwerken van een ideeDe vergunningsaanvraagBegeleiding tijdens de voorbereidingBegeleiding tijdens de bouwHet oplossen van een bouwconflictOverige zaken

  Uw opmerking