verbouw boerderij

Verbouwing boerderij tot woning en gastenverblijf in Ruurlo

Het ontwerp en aanvraag van de omgevingsvergunning voor de verbouwing van een oude boerderij tot woning en gastenverblijf. Het voorhuis wordt gastenverblijf en zal deels dienst doen als kantoorruimte voor de opdrachtgever. Het omliggende weiland sluit aan op een natuurgebied en wordt visueel maximaal betrokken in het ontwerp van de nieuwe woonkamer, keuken en slaapkamer. De oude gebinten met houten pen- en-gat verbindingen worden visueel in het ontwerp opgenomen en niet weggewerkt in de nieuwe wanden. De kwaliteiten van de bestaande boerderij worden daardoor een integraal onderdeel van het karakter van de nieuwe woning.
 • Project status: Voorbereiding
 • Plaats: Ruurlo
 • Start datum: 01-01-2019
 • Aannemer: Nog/nader te bepalen

Onze rol

verbouw boerderij RuurloHet ontwerp van en advies voor de verbouwing boerderij van de woning met behoud en benutting van zoveel mogelijk authentieke details. Onze toegevoegde waarde is het architectonisch ontwerp van de verbouwing en het technisch advies op uitvoeringsdetail met betrekking tot naisolatie aan de binnenzijde van dak en gevel.

Onze werkzaamheden

Foto's

Maak kennis met ons

Wat u precies voor ogen heeft, is niet in een formulier te verwoorden. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u. Dan begrijpen wij wat u wil en u wat wij kunnen. Vervolgens kunnen we het over een samenwerking hebben.

  Uw naam *

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer *

  De Verbouwregisseur kan mij helpen met *
  Het uitwerken van een ideeDe vergunningsaanvraagBegeleiding tijdens de voorbereidingBegeleiding tijdens de bouwHet oplossen van een bouwconflictOverige zaken

  Uw opmerking