Hieronder vindt u aanvullende informatie over De Verbouwregisseur. Staat uw vraag er niet tussen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 – 273 81 16, of per e-mail naar info@deverbouwregisseur.nl.

Wij begeleiden het bouwproces, de uitvoering laten wij over aan een aannemer. Wel beschikken wij over een groot netwerk van aannemers waarvoor wij onze hand in het vuur durven te steken. Wij kunnen u dus wel koppelen aan de juiste partij.

Ja, wij hebben Verbouwregisseurs in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland, Overijssel en Utrecht. Hierdoor kunnen wij in heel Nederland werkzaamheden uitvoeren.

Absoluut! Wij ondersteunen zowel particulieren als bedrijven bij de bouw van hun nieuwe woning of bedrijfspand.

Net zoals bij een bouwproject ondersteunen wij je ook bij je tuinverbouwing.

Ja, wij opereren als onafhankelijke organisatie. Op die manier kunnen wij u van objectieve informatie voorzien.

Natuurlijk moet je gewoon voor onze diensten betalen. Dat zegt echter niet dat je dubbel betaald, sterker nog je bespaard op je verbouwing! Met onze kennis kunnen wij namelijk voor hele scherpe offertes zorgen. Deze kostenbesparing is veelal groter dan de kosten voor De Verbouwregisseur. Daarnaast wordt een goed eindresultaat verzekerd. U hoeft zich dus niet druk te maken over de kosten voor meerwerk of eventuele bouwschade.

De Verbouwregisseur beschikt ook over de kennis en ervaring bij het oplossen van (bouw)conflicten. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met onze ervaren en kundige bouwmediator. Klik hier voor meer informatie.

De projecten cq. opdrachtgevers van De Verbouwregisseur bevinden zich door heel Nederland. Om een efficiënt en effectieve aanpak van de projecten te garanderen, zijn wij per direct op zoek naar zelfstandige en ervaren regisseurs.

Klik hier om verder te lezen