woonhuis

Verbouwing en uitbreiding woning Soest

De bewoners van een eengezinswoning in Soest wonen al jaren met veel plezier in hun woning maar mede als gevolg van gezinsuitbreiding is er grote behoefte aan meer leef- en woonruimte.
 • Project status: Voorbereiding
 • Plaats: Soest
 • Start datum: 01-06-2017
 • Aannemer: -

Onze rol

De bewoners van een eengezinswoning in Soest wonen al jaren met veel plezier in hun woning maar mede als gevolg van gezinsuitbreiding is er grote behoefte aan meer leef- en woonruimte. Verhuizen naar een grotere woning elders binnen of zelfs buiten de gemeente is niet wenselijk. Enerzijds omdat de opdrachtgever niet uit de wijk weg wilt, anderzijds omdat met de aanschaf van een nieuwe woning dat aan de eisen voldoet, veel meer kosten zijn verbonden. In een eerste fase wordt onderzocht op welke wijze de woning uitgebreid kan worden. Hiervoor zijn verschillende opties aanwezig die moeten worden uitgewerkt in relatie tot het beschikbare budget en de mogelijkheden in relatie tot gemeente/bestemmingsplan.

De Verbouwregisseur heeft een eerste schetsontwerp uitgewerkt, waarin alle opties voor de verbouwing en uitbreiding worden getoond. De tekeningen geven de opdrachtgever een goede indruk van de verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Op basis van het schetsontwerp vindt tevens een vooroverleg met de gemeente plaats om de haalbaarheid te toetsen ten aanzien van de benodigde ontheffingen en vergunningen.

Onze werkzaamheden

Foto's

Maak kennis met ons

Wat u precies voor ogen heeft, is niet in een formulier te verwoorden. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u. Dan begrijpen wij wat u wil en u wat wij kunnen. Vervolgens kunnen we het over een samenwerking hebben.

  Uw naam *

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer *

  De Verbouwregisseur kan mij helpen met *
  Het uitwerken van een ideeDe vergunningsaanvraagBegeleiding tijdens de voorbereidingBegeleiding tijdens de bouwHet oplossen van een bouwconflictOverige zaken

  Uw opmerking