nieuwbouw vrijstaande woning

Nieuwbouw vrijstaande woning in Rotterdam

De Verbouwregisseur controleerde op strategische momenten, afgestemd op de uitvoeringsplanning, de technische voortgang. Tevens adviseerde hij de opdrachtgever bij het tijdig maken van noodzakelijke keuzes en bij het nemen van beslissingen in samenspraak met de aannemer.

De bevindingen omtrent de kwaliteit: "Wordt er uitgevoerd wat er is afgesproken?" en de planning: "Lopen de werkzaamheden volgens schema?" worden schriftelijk teruggekoppeld en waar nodig vindt er overleg plaats met de aannemer.
 • Project status: Compleet
 • Plaats: Rotterdam
 • Start datum: 01-04-2018
 • Aannemer: Varianthuis BV

Eigenaar vrijstaande notariswoning in Rotterdam: “De bouw van onze vrijstaande notariswoning liep een maand vertraging op omdat de fundering die door de aannemer was aangebracht niet werd goedgekeurd door de gemeente. Wij baalden hier enorm van want je wilt dat de bouw volgens tekening en planning verloopt. Ons huis is een enorme investering en wij willen uiteraard gewoon dat het goed gebeurt zonder dat er zaken moeten worden teruggedraaid of zelfs in het ergste geval niet meer kunnen worden teruggedraaid. Omdat wij geen grip hadden op de uitvoering van de bouw en wij onvoldoende verstand van bouwzaken hebben, hebben wij via Google naar een bouwadviseur gezocht. Omdat er een goede klik was tijdens het telefoongesprek met De Verbouwregisseur hebben wij hen ingehuurd. Daarmee viel een enorme last van onze schouders af omdat de bouwbegeleiding toen in deskundige handen kwam. Wij zijn zeer tevreden over hun kennis van bouwzaken en hun deskundige aanpak”

Nieuwbouw vrijstaande woning in Rotterdam

Onze rol

Gelegen in het Park Zestienhoven in Rotterdam wordt op een kavel een nieuwbouw vrijstaande woning gerealiseerd. De opdrachtgever heeft een “notariswoning” gekocht die naar eigen smaak wordt aangepast en gerealiseerd. De woning is ca 890 m3 en op de 3 woonlagen zijn naast een woonkamer met serre, een grote leefkeuken, garage annex hobbyruimte op de begane grond ook 4 slaapkamers, 2 badkamers en een sportruimte op de 2 verdiepingen gesitueerd.

Onze werkzaamheden

Foto's

Maak kennis met ons

Wat u precies voor ogen heeft, is niet in een formulier te verwoorden. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u. Dan begrijpen wij wat u wil en u wat wij kunnen. Vervolgens kunnen we het over een samenwerking hebben.

  Uw naam *

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer *

  De Verbouwregisseur kan mij helpen met *
  Het uitwerken van een ideeDe vergunningsaanvraagBegeleiding tijdens de voorbereidingBegeleiding tijdens de bouwHet oplossen van een bouwconflictOverige zaken

  Uw opmerking