montevideotoren

Samenvoegen appartementen Montevideotoren Rotterdam

Onze opdrachtgever heeft op de 28e verdieping een 2-tal sky-appartementen aangeschaft die worden samengevoegd tot 1 appartement. Het interieurontwerp hiervoor wordt uitgewerkt door Marcel Wolterinck.
 • Project status: Voorbereiding
 • Plaats: Rotterdam
 • Start datum: 15-09-2016
 • Aannemer: Wolterinck Design Studio Laren

Onze rol

De woontoren Montevideo was bij de oplevering in 2005 de hoogste woontoren van Nederland. In het 42 verdiepingen telende gebouw zijn zowel kantoren als luxeappartementen gesitueerd. Onze opdrachtgever heeft op de 28e verdieping een 2-tal sky-appartementen aangeschaft die worden samengevoegd tot 1 appartement. Het interieurontwerp hiervoor wordt uitgewerkt door Marcel Wolterinck.

De Verbouwregisseur verzorgt het algehele projectmanagement. Gedurende het gehele ontwerpproces zullen de activiteiten van architect en overige betrokken adviseurs worden gecoördineerd, zal worden toegezien op tijdige besluitvorming en vindt de tijdige afstemming met belanghebbenden (w.o. Vereniging van Eigenaren) plaats. Daarbij is eveneens de Omgevingsvergunning bij de gemeente aangevraagd. Op basis van het vastgestelde definitief ontwerp van de nieuwe indeling wordt de uitwerking van de technische disciplines gecoördineerd en zal de selectie plaatsvinden van de uitvoerende partijen.

Onze werkzaamheden

Foto's

Maak kennis met ons

Wat u precies voor ogen heeft, is niet in een formulier te verwoorden. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u. Dan begrijpen wij wat u wil en u wat wij kunnen. Vervolgens kunnen we het over een samenwerking hebben.

  Uw naam *

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer *

  De Verbouwregisseur kan mij helpen met *
  Het uitwerken van een ideeDe vergunningsaanvraagBegeleiding tijdens de voorbereidingBegeleiding tijdens de bouwHet oplossen van een bouwconflictOverige zaken

  Uw opmerking