project 2

Begeleiding realisatie nieuwbouwwoning Zoeterwoude

In Zoeterwoude worden in het plan Raetwijck een 2-tal geschakelde vrijstaande woningen met garage gerealiseerd. De opdrachtgever heeft een van de woningen (186 m2) aangeschaft op het moment dat de fundering reeds in voorbereiding was. Op de 3 woonlagen zijn 5 slaapkamers en 2 badkamers gesitueerd.
 • Project status: Compleet
 • Plaats: Zoeterwoude
 • Start datum: 11-11-2016
 • Aannemer: Bouwbedrijf J. Eekhout bv

Onze rol

Het instappen op “een rijdende trein” vraagt met name veel aandacht voor een juiste en tijdige besluitvorming. De belangen van aannemer (een ongestoord bouwproces, tijdig opleveren) en opdrachtgever (keuzemogelijkheden, besluitvormingstijd) zijn soms tegenstrijdig maar moeten beiden behartigd worden. De samenwerking tussen alle betrokken partijen is daarom essentieel om een goed eindresultaat te bereiken. De Verbouwregisseur adviseert de opdrachtgever bij het tijdig maken van noodzakelijke keuzes en het nemen van beslissingen in samenspraak met de aannemer. Gedurende de uitvoering van het project heeft de opdrachtgever behoefte aan een periodieke controle van de werkzaamheden. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de kwaliteit, maar ook naar de voortgang (planning) en de uitputting van het beschikbare budget.

Onze werkzaamheden

Foto's

Maak kennis met ons

Wat u precies voor ogen heeft, is niet in een formulier te verwoorden. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u. Dan begrijpen wij wat u wil en u wat wij kunnen. Vervolgens kunnen we het over een samenwerking hebben.

  Uw naam *

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer *

  De Verbouwregisseur kan mij helpen met *
  Het uitwerken van een ideeDe vergunningsaanvraagBegeleiding tijdens de voorbereidingBegeleiding tijdens de bouwHet oplossen van een bouwconflictOverige zaken

  Uw opmerking