Het is wel zo prettig als u vooraf weet met wie u zaken doet. Wij stellen onszelf graag voor.

Richard van Alff

richard

Ervaring in de bouwsector: 22 jaar
Specialiteiten: advisering, ontwerp en projectmanagement

Over Richard

Richard heeft vele jaren ervaring met de begeleiding van grote en middelgrote projecten als projectmanager bij de Rijksgebouwendienst.

Als zelfstandig ondernemer is hij vervolgens betrokken bij het adviseren en begeleiden van (ver)bouwprojecten voor particulieren en bedrijven uit het MKB. Als geen ander kent hij de belangen van alle betrokken partijen en weet met een pragmatische aanpak zijn doel te bereiken. “Van a tot en met z zijn 26 stappen, maar wie zegt dat wij niet soms wat stappen kunnen overslaan?”

Zijn creativiteit helpt u bovendien ook bij het concreet maken van uw plannen.

Frank de Haan

frank

Ervaring in de bouwsector: 23 jaar
Specialiteiten: Bouwbegeleiding en bouwmediation

Over Frank

Frank is ruim 20 jaar actief geweest als zelfstandig ondernemer in de bouw- en installatiebranche.

Met een grote diversiteit aan opdrachtgevers heeft hij in een brede markt ervaringen opgedaan, zowel bij particulieren als bedrijven. Zijn passie is om voor u het gehele bouwproces transparanter te maken door zoveel mogelijk vast te leggen en in begrijpelijke taal te communiceren.

“Met mijn ervaringen en kennis ben ik in staat de juiste selectie te maken tussen de aannemers zodat u er zeker van kan zijn dat u de aannemer krijgt die voor uw specifieke klus de juiste kwaliteit voor de beste prijs levert”.

Ietsen Bakker

pasfoto Ietsen website1

Ervaring in de bouwsector: 35 jaar
Specialiteiten: advisering energiezuinige-renovatie, -verbouw of -nieuwbouw en passiefhuis woningen.

Over Ietsen

Ietsen heeft jarenlange ervaring en weet uitstekend de weg in de bouwwereld.

Hij is bij diverse architectenbureaus jarenlang projectleider geweest van een groot aantal middelgrote nieuwbouwprojecten. Ook het begeleiden van ingrijpende renovaties en uitbreidingen van bestaande woningen en bedrijfspanden staan op zijn ervaringslijst. Ietsen vindt het een uitdaging om de juiste partijen te vinden en te laten samenwerken om zo een optimaal resultaat te behalen voor zijn opdrachtgevers, een echte verbinder.

Maar zijn grootste passie is energiezuinige-renovatie, -verbouw of -nieuwbouw; daar gaat hij voor. “Energieneutraal en passief huis bouwen is geweldig om te doen. Fantastisch om in te leven en bijzonder fijn voor de aarde en dus voor ons allemaal”

Ronald Wieggers

Picture1

Ervaring in de bouwsector: 21 jaar
Specialiteiten: ontwerpen, verzorgen omgevingsvergunningen, aanbesteden en bouwbegeleiding.

Over Ronald

Ronald heeft uitgebreide ervaring van ontwerp tot en met uitvoering in de functies als architect en bouwkundig tekenaar. Planmatig pakt hij projecten aan van klein tot groot op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie. Hij richt zich op particuliere en bedrijfsmatige bouw- en verbouwplannen.

Vanuit het belang van de opdrachtgever helpt hij om de juiste stappen te maken om het volledige bouw- of verbouwproces van begin tot eind zo voorspoedig mogelijk en volledig helder te laten verlopen. Hierbij staat de wens van de klant en de prijs-kwaliteitsverhouding van het eindproduct centraal.

Frank Ochtrup

Frank Ochtrup

Ervaring in de bouwsector: 25 jaar
Specialiteiten: interieurarchitectuur, ervaring met culturen uit verschillende Europese landen.

Over Frank

Frank is interieurarchitect en benadert daarom ieder project van binnenuit. Hij vindt het belangrijk om de mens als maatstaf te zien en de wensen van de klanten te realiseren.

In de afgelopen jaren heeft Frank verbouwingen in verschillende Europese landen geleid en hierdoor geleerd de verschillende culturen van de betrokkenen tijdens het project samen te brengen. “Om een zo goed mogelijk resultaat te realiseren, moet je samenwerken!” is daarom zijn motto.

Door zijn opleiding vindt hij het belangrijk om de klanten andere zichtwijzen te laten zien om zo hun horizon te verbreden.

Willem van der Meulen

Willem van der Meulen

Ervaring in de bouwsector: 25 jaar
Specialiteiten: advies bouwproces en bouwrecht. Tevens directievoering en toezicht.

Over Willem

Aanvankelijk lag Willems interesse vooral in de bouwtechniek. Dit is door de jaren heen sterk verbreed in de richting van bouwproces en bouwrecht. Samenwerking in een projectteam om een project goed in de markt te zetten blijft hem boeien.

Het adviseren van opdrachtgevers over contractvormen, aanbestedingen en aannemingsovereenkomsten en het samenstellen van een bestek met al deze aspecten en de technische invulling, zijn onmisbare onderdelen hiervan en liggen hem na aan het hart.

Buiten, als de bouw is begonnen, ziet hij toe op de naleving van de overeenkomst en begeleidt en ‘ontzorgt’ hij de opdrachtgever. Directievoering en gestructureerd toezicht wordt mogelijk als alle stukken op elkaar zijn afgestemd en iedereen weet wat hij moet doen. Zo wordt het bouwproces voor alle betrokkenen een plezier. Dat is waar Willem al 25 jaar naar streeft.

 

 

 

Ook onderdeel worden van De Verbouwregisseur?

Wij zijn per direct opzoek naar zelfstandige en ervaren regisseurs.

De projecten cq. opdrachtgevers van De Verbouwregisseur bevinden zich door heel Nederland. Om een efficiënt en effectieve aanpak van de projecten te garanderen, zijn wij per direct op zoek naar zelfstandige en ervaren regisseurs.

Klik hier om verder te lezen

Heeft u een vraag voor één van ons of wilt u eens persoonlijk kennismaken? Vul dan onderstaand contactformulier in.

  De velden met een (*) zijn verplicht!

  Uw naam *

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer *

  De Verbouwregisseur kan mij helpen met *
  Het uitwerken van een ideeDe vergunningsaanvraagBegeleiding tijdens de voorbereidingBegeleiding tijdens de bouwHet oplossen van een bouwconflictOverige zaken

  Uw opmerking