project4

Begeleiding realisatie klusappartement Witte de Withstraat Den Haag

De gemeente heeft een aantal basisvoorzieningen gerealiseerd, zoals de hoofdaansluitingen voor riolering, ventilatie, rookgasafvoer, gas, water en elektriciteit. De kopers van de appartementen zullen in eigen beheer de appartementen verder af (laten) bouwen.
 • Project status: Compleet
 • Plaats: Den Haag
 • Start datum: 22-09-2016
 • Aannemer: Meesterbouw

Onze rol

In het kluscomplex aan de Witte Withstraat in Den Haag, voorheen een schoolgebouw, zijn 13 “casco” appartementen/units gesitueerd die door de nieuwe eigenaren zelf geheel naar eigen wens kunnen worden ingedeeld. De gemeente heeft een aantal basisvoorzieningen gerealiseerd, zoals de hoofdaansluitingen voor riolering, ventilatie, rookgasafvoer, gas, water en elektriciteit. De kopers van de appartementen zullen in eigen beheer de appartementen verder af (laten) bouwen.

De Verbouwregisseur heeft de opdrachtgever bijgestaan bij de toetsing aan de regels van het Bouwbesluit en heeft de benodigde Omgevingsvergunning aangevraagd. De expertise van De Verbouwregisseur is gebruikt bij het opstellen van een kostenopstelling ten behoeve van de financiering en voor het opstellen van een Technische Werkomschrijving waarmee de aannemer voor de afbouw is geselecteerd.

Onze werkzaamheden

Foto's

Maak kennis met ons

Wat u precies voor ogen heeft, is niet in een formulier te verwoorden. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u. Dan begrijpen wij wat u wil en u wat wij kunnen. Vervolgens kunnen we het over een samenwerking hebben.

  Uw naam *

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer *

  De Verbouwregisseur kan mij helpen met *
  Het uitwerken van een ideeDe vergunningsaanvraagBegeleiding tijdens de voorbereidingBegeleiding tijdens de bouwHet oplossen van een bouwconflictOverige zaken

  Uw opmerking