De uitvoering is net zo belangrijk als de idee en voorbereiding van het (ver)bouwproject. Want nadat er afspraken zijn gemaakt met de aannemer is het zaak om te controleren of de afgesproken kwaliteit in de praktijk ook gerealiseerd wordt. Het is van groot belang tijdens de uitvoering een vinger aan de pols te houden en de uitputting van het budget en de voortgang met de aannemer te bespreken. De Verbouwregisseur behartigd uw belangen op de bouwlocatie.

Werkzaamheden uitvoering


Projectbegeleiding en kwaliteitscontrole.

Oplevering, nazorg en evaluatie

Verbouwbegeleiding

De Verbouwregisseur houdt toezicht op de werkzaamheden en zal periodiek het werk controleren. Wij komen dan zelf langs op de bouwlocatie om de projectleider of voorman te spreken en te controleren of hetgeen afgesproken is, ook uitgevoerd wordt. Wordt er bijvoorbeeld op de juiste manier gemetseld? Zit er genoeg wapening in de fundering? En als een schilder drie handelingen zou uitvoeren, worden deze dan ook alle drie uitgevoerd? Het is belangrijk om dit soort zaken al tijdens de bouw te controleren. Niet alles is namelijk achteraf nog te controleren. Een goede verbouwbegeleiding voorkomt problemen op de langere termijn.

Naast de kwaliteit kijken wij ook of de werkzaamheden veilig en zonder overlast verlopen. Tot slot wordt het budget en de tijdsplanning bewaakt.

uitvoering

De oplevering

Is uw verbouwing inmiddels bijna klaar, maar twijfelt u over het resultaat? De Verbouwregisseur kan u bijstaan bij de oplevering waarbij wij samen met de aannemer het resultaat controleren en eventuele gebreken in kaart brengen. In een “proces-verbaal van oplevering” wordt vastgelegd welke zaken de aannemer nog moet aanpassen voordat het project definitief opgeleverd wordt en u de laatste betaling overmaakt.

Nazorg en evaluatie

Uw verbouwing is nu gereed en u kunt de gerenoveerde woning of bedrijfspand in gebruik nemen. Alle benodigde garantiebewijzen en gebruikersinstructies moeten netjes door de aannemer worden ingediend. De Verbouwregisseur zal u nog kunnen bijstaan bij het opstellen van een onderhoudsplan zodat u uw woning of bedrijfspand de komende jaren technisch op orde kunt houden.

Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaringen met de Verbouwregisseur. Een evaluatie helpt ons nieuwe verbouwingsprojecten net zo goed of zelfs beter te regisseren.

Neem contact met ons op

  De velden met een (*) zijn verplicht!

  Uw naam *

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer *

  De Verbouwregisseur kan mij helpen met *
  Het uitwerken van een ideeDe vergunningsaanvraagBegeleiding tijdens de voorbereidingBegeleiding tijdens de bouwHet oplossen van een bouwconflictOverige zaken

  Uw opmerking