begeleiding nieuwbouw woning

Begeleiding nieuwbouw woning Tuinen van Wils in Den Haag

Op de rand van de zeer gewilde wijk Bezuidenhout in Den Haag wordt het project De Tuinen van Wils ontwikkeld. Het woningaanbod in De Tuinen van Wils is heel gevarieerd. In totaal komen er 70 grondgebonden nieuwbouwwoningen. Deze zijn onder te verdelen in 28 twee-onder-een-kapwoningen, 12 driekappers, 12 vierkappers, 8 semi-bungalows, 7 NOM-rijwoningen en drie vrijstaande woningen. De woningen zijn ontworpen door Richard van Tiggele van Venster Architekten. De inspiratie voor het ontwerp komt van de Haagse architect Jan Wils. De verbouwregisseur begeleidde één van de kopers in de realisatie.
 • Project status: Compleet
 • Plaats: Den Haag
 • Start datum: 01-11-2018
 • Aannemer: Bouwonderneming Stout

Onze rol

Begeleiding nieuwbouw woning Tuinen van WilsDe opdrachtgever had persoonlijke wensen die in het ontwerp moesten worden opgenomen. De verbouwregisseur adviseert en begeleidt de opdrachtgever hierin.

Het indelingsplan van de woning moest worden aangepast vanwege een personenlift. Tevens wilde de opdrachtgever Interieuradvies met een lichtplan. Ook was er begeleiding bij het tuinontwerp met tuinhuis/orangerie.

 

Onze werkzaamheden

Foto's

Maak kennis met ons

Wat u precies voor ogen heeft, is niet in een formulier te verwoorden. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u. Dan begrijpen wij wat u wil en u wat wij kunnen. Vervolgens kunnen we het over een samenwerking hebben.

  Uw naam *

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer *

  De Verbouwregisseur kan mij helpen met *
  Het uitwerken van een ideeDe vergunningsaanvraagBegeleiding tijdens de voorbereidingBegeleiding tijdens de bouwHet oplossen van een bouwconflictOverige zaken

  Uw opmerking