Willem van der Meulen onze nieuwe Verbouwregisseur

Willem van der Meulen

Bouwkundige versterking bij De Verbouwregisseur

Graag willen wij u onze nieuwe verbouwregisseur Willem van der Meulen aan u voorstellen. Hij is vooral actief als directievoerder en bestekdeskundige en heeft gewerkt voor onder andere Atelier 3 en BCB Kamerbeek. 

Aanvankelijk lag Willems interesse vooral in de bouwtechniek. Dit is door de jaren heen sterk verbreed in de richting van bouwproces en bouwrecht. Samenwerking in een projectteam om een project goed in de markt te zetten blijft hem boeien.

Willem van der Meulen werkveld

Het adviseren van opdrachtgevers over contractvormen, aanbestedingen en aannemingsovereenkomsten en het samenstellen van een bestek met al deze aspecten en de technische invulling, zijn onmisbare onderdelen hiervan en liggen hem na aan het hart.

Buiten, als de bouw is begonnen, ziet hij toe op de naleving van de overeenkomst en begeleidt en ‘ontzorgt’ hij de opdrachtgever. Directievoering en gestructureerd toezicht wordt mogelijk als alle stukken op elkaar zijn afgestemd en iedereen weet wat hij moet doen. Zo wordt het bouwproces voor alle betrokkenen een plezier. Dat is waar Willem al 25 jaar naar streeft.

Wilt u kennis maken met onze Verbouwregisseurs?

De Verbouwregisseurs is een landelijk bureau voor bouwbegeleiding van idee tot uitvoering voor bedrijven en particulieren. In elke regio hebben wij een Verbouwregisseur die u graag ontzorgt in de bouw of verbouw van uw bedrijfspand of woning. Wilt u nader kennis maken met onze Verbouwregisseurs?  Lees dan verder bij Wie zijn wij?

Of vraag vrijblijvend infomatie aan.