Komt u ook naar de Beurs Eigen Huis 15 -17 maart?

Beurs Eigen Huis Verbouwregisseur

Beurs Eigen Huis van 15 – 17 maart

Heeft u plannen voor het bouwen of verbouwen van uw eigen huis en zoekt u bouwkundig advies of bouwbegeleiding? Dan nodigen wij u graag uit om vrijblijvend de mogelijkheden met ons te bespreken tijdens de Beurs Eigen Huis, Realiseer je droomhuis met De Verbouwregisseur,in de Jaarbeurs in Utrecht van vrijdag 15 tot en met zondag 17 maart.

Stand nummer B2.23 Beurs Eigen Huis

Onze Verbouwregisseurs staan u graag vrijblijvend te woord om de bouwbegeleidingsmogelijkheden met u bespreken op onze stand. U vindt ons in stand nummer B2.23. Of laat hier uw gegevens achter voor een afspraak. De beurs wordt gehouden van vrijdag 15 t/m zondag 17 maart en is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over onze deelname treft u hier.

Beurs eigen huis De Verbouwregisseur 1

Wat kan De Verbouwregisseur voor u betekenen?

De Verbouwregisseur is een onafhankelijk landelijk bureau dat u begeleidt in de realisatie van uw droomhuis. Onze Verbouwregisseurs bij u in de regio ontzorgen u van idee en voorbereiding tot uitvoering  van uw bouw- of verbouwplannen. Ook maken zij quick scans en kunnen zij u ondersteunen bij bouwconflicten.

Vele klanten zijn u voorgegaan

Onze klanten nemen ons in de arm omdat ze een optimaal resultaat willen bereiken met de bouw of verbouw van hun huis. Het ontbreekt hen vaak aan bouwkundige kennis en regelgeving. Ze willen slechte planning en te late oplevering vermijden. Ze willen duidelijke afspraken, behoed worden voor financiële tegenvallers en geen stress bij onderhandelingen en selecties van partijen. Maar bovenal willen ze een optimaal woongenot realiseren, waarbij ons advies over de allerlaatste bouwtechnieken en duurzame ontwikkelingen een grote rol speelt.

Wat is de Beurs Eigen Huis?

De Beurs Eigen Huis is er om inspiratie op te doen en advies te krijgen voor de bouw of verbouw van uw huis. U treft er ruim 200 exposanten van (interieur) architecten, aannemers, leveranciers van keukens, badkamers en interieurs en experts zoals wij die graag helpen met het realiseren van uw droomhuis!

Tot ziens op de Beurs Eigen huis!

Wij kijken uit naar uw komst. Wij zijen u graag op onze stand B2.23 Beurs Eigen Huis vrijdag 15 t/m zondag 17 maart!

Neem contact met ons op!

Wij raden u aan om een afspraak met ons te maken zodat wij tijd voor u kunnen resereren op onze stand!

  De velden met een (*) zijn verplicht!

  Uw naam *

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer *

  De Verbouwregisseur kan mij helpen met *
  Het uitwerken van een ideeDe vergunningsaanvraagBegeleiding tijdens de voorbereidingBegeleiding tijdens de bouwHet oplossen van een bouwconflictOverige zaken

  Uw opmerking