Bouw­­­begelei­­­ding Arnhem?

Wij ont­­­­zorgen u van A tot Z met de (ver)­­­bouw van uw wo­­ning of bedrijfs­­­pand.

Referentieprojecten

Realisatie bedrijfsruimte
begeleiding nieuwbouw woning
verbouw boerderij
nieuwbouw vrijstaande woning
project4
project 2
montevideotoren
woonhuis

Bouwbegeleiding Arnhem van woning of bedrijfspand

Deskundige bouwbegeleiding Arnhem en omgeving voor de bouw of verbouw van uw woning of bedrijfspand laat u over aan De Verbouwregisseur. Wij ontzorgen particulieren en bedrijven van idee en voorbereiding tot en met uitvoering maar kunnen elke fase ook afzonderlijk voor u oppakken. Daarnaast verzorgen wij ook quick scans en kunnen wij u ondersteunen bij bouwconflicten.

 

Onafhankelijk regisseur in bouwbegeleiding Arnhem

Als onafhankelijk regisseur in bouwbegeleiding voor Arnhem en omgeving ontzorgen wij u in een soepel verloop van het bouwtraject. De Verbouwregisseur denkt met u mee en is resultaatgericht. Wij focussen op uw belangen, vertalen uw wensen naar een concreet plan van aanpak, attenderen u op keuzemomenten en begeleiden u bij de selectie van de juiste partijen. Wij adviseren u dankzij de uitgebreide kennis en ervaring én het netwerk van alle aangesloten verbouwregisseurs. Bovendien bewaken wij de kwaliteit, budget en planning, zien wij toe op goede uitvoering en garanderen wij een optimaal resultaat!

bouwbegeleiding Arnhem

Geen bouwkundige miskleunen en financiële tegenvallers

Als particulier of bedrijf weet u vaak niet wat er allemaal bij komt kijken als u uw woning of bedrijfspand gaat bouwen of verbouwen. De Verbouwregisseur spreekt ‘de taal’ van de architecten en aannemers. Wij beschikken over een uitgebreide bouwkundige kennis en zijn op de hoogte van de allerlaatste wet- en regelgeving en ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij u behoeden voor bouwkundige miskleunen, onduidelijke afspraken, financiële tegenvallers en te late oplevering. En dat wilt u natuurlijk vermijden!

Bouwbegeleiding Arnhem: voor een soepel verloop van (ver)bouw van idee tot uitvoering!

 

Aanpak bouwbegeleiding

Onze aanpak is projectmatig en transparant. Stapsgewijs doorlopen wij samen met u alle fases van idee en voorbereiding tot en met uitvoering van het project. Van het formuleren en vastleggen van uw eisen en wensen, het maken van technische tekeningen en berekeningen, de vergunningsaanvraag, de selectie van de juiste uitvoerende partijen tot en met de begeleiding en oplevering van de uitvoering.

Meer weten?

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer over ons weten?

De Verbouwregisseur kijkt uit naar een nadere kennismaking!

 

Idee

 • Van idee tot plan
 • Technische uitwerking
 • Vergunningsaanvraag
Meer informatie

Voorbereiding

 • Het selecteren van een aannemer
 • De onderhandeling en opdracht
 • Budget en planning
Meer informatie

Uitvoering

 • Verbouwbegeleiding
 • De oplevering
 • Nazorg en evaluatie
Meer informatie

 

 

Vrijblijvend kennismaken met onze bouwbegeleiders in Arnhem!

Wat u precies voor ogen heeft, is niet in een formulier te verwoorden. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u. Dan begrijpen wij wat u wil en u wat wij kunnen. Vervolgens kunnen we het over een samenwerking hebben.

  Uw naam *

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer *

  De Verbouwregisseur kan mij helpen met *
  Het uitwerken van een ideeDe vergunningsaanvraagBegeleiding tijdens de voorbereidingBegeleiding tijdens de bouwHet oplossen van een bouwconflictOverige zaken

  Uw opmerking