Bouwadvies Den Haag?

Wij geven onafhankelijk bouwadvies aan particulieren en bedrijven .

Referentieprojecten bouwadvies

Realisatie bedrijfsruimte
begeleiding nieuwbouw woning
verbouw boerderij
nieuwbouw vrijstaande woning
project4
project 2
montevideotoren
woonhuis

Bouwadvies Den Haag particulieren en bedrijven

Bent u op zoek naar deskundig bouwadvies? De Verbouwregisseur geeft onafhankelijk bouwadvies aan particulieren en bedrijven in alle fases van het (ver)bouwproces. Wij begeleiden u tijdens de (ver)bouw van idee en voorbereiding tot en met uitvoering, maar wij kunnen elke fase ook afzonderlijk voor u oppakken. Daarnaast ondersteunen wij u bij vraagstukken met quick scans en bij bouwconflicten.

Bouwadvies tijdens (ver)bouw

Heeft u een bouwkavel gekocht en wilt u er een woning of bedrijfspand op bouwen? Of heeft u een woning of bedrijfspand die u wilt verbouwen?  Tijdens het (ver)bouwproces dienen er veel zaken gestructureerd te worden opgepakt en zijn er veel keuzemomenten. Uw wensen, budget en planning zijn hierbij van belang. Met ons onafhankelijk bouwadvies en begeleiding zorgen wij voor een soepel verloop en staan wij garant voor een optimaal eindresultaat. Stapsgewijs doorlopen wij samen met u alle fasen van het (ver)bouwtraject: van het formuleren en vastleggen van uw eisen en wensen, het maken van technische tekeningen en berekeningen, de aanvraag van benodigde vergunningen, het selecteren van de juiste uitvoerende partijen tot de bouwbegeleiding en oplevering van het pand.

bouwadvies de verbouwregisseur

Bouwadvies Den Haag bij vraagstukken

Verloopt het (ver)bouw traject niet naar wens en zoekt u een onafhankelijk bouwkundig adviseur? Helaas maken wij het nog te vaak mee dat er tijdens de (ver)bouw problemen ontstaan zodat het proces dreigt stil te liggen. Het muurtje is niet op de juiste plek gemetseld. De fundering wordt afgekeurd door de bouwinspecteur. De problemen kunnen allerlei oorzaken hebben. Denk aan de vertaalslag van uw wensen, de bouwtekening van de architect of de werkzaamheden van de aannemer. Wanneer u ons inschakelt, kan dit voorkomen worden. Maar als het leed al is geschied kunnen wij u bouwadvies geven en u begeleiden naar de continuering van het (ver)bouwproces. Wij zijn een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau en hebben niet alleen veel ervaring in bouwadvies maar ook in meeloopkeuringen, advies & onderzoek van bouwgeschillen, advies over brandveiligheid, bouwkundig ontwerp en energiebesparing.

Onafhankelijk bouwadvies aan particulieren en bedrijven in alle fases van het (ver)bouwproces.

Meer weten?

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer over ons weten?

 • Vul het contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek met De Verbouwregisseur in uw regio.
 • Bekijk onze referentieprojecten.
 • Lees meer over ‘wie zijn wij?‘, het enthousiaste team dat voor u klaarstaat.
 • Volg ons op Facebooken LinkedIn.

De Verbouwregisseur kijkt uit naar een nadere kennismaking!

Welke werkzaamheden kunnen wij voor u regisseren?

Idee

 • Van idee tot plan
 • Technische uitwerking
 • Vergunningsaanvraag
Meer informatie

Voorbereiding

 • Het selecteren van een aannemer
 • De onderhandeling en opdracht
 • Budget en planning
Meer informatie

Uitvoering

 • Verbouwbegeleiding
 • De oplevering
 • Nazorg en evaluatie
Meer informatie

Vrijblijvend kennismaken met onze bouwadviseurs!

Wat u precies voor ogen heeft, is niet in een formulier te verwoorden. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u. Dan begrijpen wij wat u wil en u wat wij kunnen. Vervolgens kunnen we het over een samenwerking hebben.

  Uw naam *

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer *

  De Verbouwregisseur kan mij helpen met *
  Het uitwerken van een ideeDe vergunningsaanvraagBegeleiding tijdens de voorbereidingBegeleiding tijdens de bouwHet oplossen van een bouwconflictOverige zaken

  Uw opmerking