Bouwadvies Amsterdam

Op zoek naar onafhankelijk bouwadvies?

Bouwadvies Amsterdam

De Verbouwregisseur is gespecialiseerd in het geven van bouwadvies aan bedrijven, maar ook particulieren. Wij kunnen u in alle fases van het (ver)bouwproces begeleiden.

Wanneer bouwadvies?

Verloopt het (ver)bouw traject niet naar wens en zoekt u een onafhankelijk bouwkundig adviseur? Helaas maken wij het nog te vaak mee dat er tijdens de (ver)bouw problemen ontstaan zodat het proces dreigt stil te liggen. Het muurtje is niet op de juiste plek gemetseld. De fundering wordt afgekeurd door de bouwinspecteur. De problemen kunnen allerlei oorzaken hebben. Denk aan de vertaalslag van uw wensen, de bouwtekening van de architect of de werkzaamheden van de aannemer. Wanneer u ons inschakelt, kan dit voorkomen worden. Maar als het leed al is geschied kunnen wij u bouwadvies geven en u begeleiden naar de continuering van het (ver)bouwproces. Wij zijn een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau en hebben niet alleen veel ervaring in bouwadvies maar ook in meeloopkeuringen, advies & onderzoek van bouwgeschillen, advies over brandveiligheid, bouwkundig ontwerp en energiebesparing.

Ook bij (ver)bouwconflicten

Helaas verloopt een verbouwing niet altijd volgens plan. Bent u verwikkeld in een (ver)bouwconflict? We helpen u met een oplossing.

Welke werkzaamheden kunnen wij voor u regisseren?

Idee

 • Van idee tot plan
 • Technische uitwerking
 • Vergunningsaanvraag
Meer informatie

Voorbereiding

 • Het selecteren van een aannemer
 • De onderhandeling en opdracht
 • Budget en planning
Meer informatie

Uitvoering

 • Verbouwbegeleiding
 • De oplevering
 • Nazorg en evaluatie
Meer informatie

Referentieprojecten bouwadvies

Realisatie bedrijfsruimte
begeleiding nieuwbouw woning
verbouw boerderij
nieuwbouw vrijstaande woning
project4
project 2
montevideotoren
woonhuis

Vrijblijvend kennismaken met onze bouwadviseurs!

Wat u precies voor ogen heeft, is niet in een formulier te verwoorden. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u. Dan begrijpen wij wat u wil en u wat wij kunnen. Vervolgens kunnen we het over een samenwerking hebben.

  Uw naam *

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer *

  De Verbouwregisseur kan mij helpen met *
  Het uitwerken van een ideeDe vergunningsaanvraagBegeleiding tijdens de voorbereidingBegeleiding tijdens de bouwHet oplossen van een bouwconflictOverige zaken

  Uw opmerking