Bouwadvies Alkmaar?

De Verbouwregisseur geeft onafhankelijk bouwadvies aan particulieren en bedrijven .

Bouwadvies Alkmaar particulieren en bedrijven

Bent u op zoek naar deskundig bouwadvies? De Verbouwregisseur geeft onafhankelijk bouwadvies aan particulieren en bedrijven in alle fases van het (ver)bouwproces. Wij kunnen u begeleiden van idee en voorbereiding tot en met de uitvoering. Daarnaast ondersteunen wij u bij vraagstukken met quick scans en bij bouwconflicten.

Wanneer bouwadvies nodig?

Heeft u een bouwkavel gekocht en wilt u er een woning of bedrijfspand op bouwen? Of heeft u een woning of bedrijfspand die u wilt verbouwen?  Tijdens het (ver)bouwproces dienen er veel zaken gestructureerd te worden opgepakt en zijn er veel keuzemomenten. Uw wensen, budget en planning zijn hierbij van belang. Met ons onafhankelijk bouwadvies en begeleiding zorgen wij voor een soepel verloop en staan wij garant voor een optimaal eindresultaat. Stapsgewijs doorlopen wij samen met u alle fasen van het (ver)bouwtraject: van het formuleren en vastleggen van uw eisen en wensen, het maken van technische tekeningen en berekeningen, de aanvraag van benodigde vergunningen, het selecteren van de juiste uitvoerende partijen tot de bouwbegeleiding en oplevering van het pand.

Ook bij (ver)bouwconflicten

Helaas verloopt een verbouwing niet altijd volgens plan. Bent u verwikkeld in een (ver)bouwconflict? We helpen u met een oplossing.

Referentieprojecten bouwadvies

Realisatie bedrijfsruimte
begeleiding nieuwbouw woning
verbouw boerderij
nieuwbouw vrijstaande woning
project4
project 2
montevideotoren
woonhuis

Vrijblijvend kennismaken met onze bouwadviseurs!

Wat u precies voor ogen heeft, is niet in een formulier te verwoorden. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u. Dan begrijpen wij wat u wil en u wat wij kunnen. Vervolgens kunnen we het over een samenwerking hebben.

  Uw naam *

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer *

  De Verbouwregisseur kan mij helpen met *
  Het uitwerken van een ideeDe vergunningsaanvraagBegeleiding tijdens de voorbereidingBegeleiding tijdens de bouwHet oplossen van een bouwconflictOverige zaken

  Uw opmerking