Ontzorgt u van idee tot uitvoering bij de (ver)bouw van bedrijfspand of woning.

 Neem contact op met onafhankelijke regisseur in uw buurt.

De Verbouwregisseur ontzorgt

De Verbouwregisseur ontzorgt u in elk (ver)bouwtraject van idee, voorbereiding tot uitvoering van uw woning of bedrijfspand. Maar De Verbouwregisseur kan elke fase ook afzonderlijk voor u oppakken. Daarnaast verzorgen wij ook quick scans en kunnen wij u ondersteunen bij bouwconflicten.

De Verbouwregisseur ontzorgt

Wat doet De Verbouwregisseur?

De Verbouwregisseur ondersteunt particulieren en bedrijven in alle fases van het (ver) bouwtraject. De Verbouwregisseur denkt met u mee en is resultaatgericht. Wij focussen op uw belangen en garanderen een optimaal eindresultaat.

Denkt mee

 • Focust zich op uw belangen.
 • Maakt uw wensen inzichtelijk en toetst deze op haalbaarheid.
 • Vertaalt uw wensen naar een concreet plan.
 • Attendeert u op keuzemomenten.
 • Begeleidt u bij het selecteren van de juiste partijen.
 • Adviseert u dankzij de uitgebreide kennis en ervaring én het netwerk van alle aangesloten verbouwregisseurs.

Resultaatgericht

 • Komt met een heldere aanpak.
 • Legt de kwaliteit vast in een plan.
 • Bewaakt de kwaliteit, budget en planning.
 • Ziet toe op een goede uitvoering van de (ver)bouw en stuurt indien nodig bij.
 • Adviseert over de allerlaatste bouwtechnieken, ‘het nieuwe werken’ en duurzame ontwikkelingen.
 • Garandeert een optimaal eindresultaat.

Waarom De Verbouwregisseur?

Als particulier of bedrijf heeft u vaak onvoldoende ervaring en tijd bij de bouw of verbouw van uw huis of bedrijfspand. Maar u wilt wel dat het goed gebeurt. U verblijft er immers een groot gedeelte van uw tijd en uw woon- of werkgenot is daarbij van groot belang. Wij zijn onafhankelijk en deskundig. Met onze ondersteuning voorkomt u onduidelijke afspraken, slechte planning en te late oplevering. Tevens bespaart het u veel stress bij onderhandelingen en selecties van partijen. Maar bovenal behoedt De Verbouwregisseur u voor financiële tegenvallers. Wij beschikken daarnaast over veel bouwkundige kennis en zijn op de hoogte van de allerlaatste wet- en regelgeving en ontwikkelingen.

Welke werkzaamheden kunnen wij voor u regisseren?

Om een optimaal eindresultaat te garanderen ondersteunen wij u van idee en voorbereiding tot en met uitvoering. Stapsgewijs doorlopen wij samen met u al deze fases van het project zoals weergegeven in dit schema.

Idee

 • Van idee tot plan
 • Technische uitwerking
 • Vergunningsaanvraag
Meer informatie

Voorbereiding

 • Het selecteren van een aannemer
 • De onderhandeling en opdracht
 • Budget en planning
Meer informatie

Uitvoering

 • Verbouwbegeleiding
 • De oplevering
 • Nazorg en evaluatie
Meer informatie

Meer weten over De Verbouwregisseur?

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer over ons weten?

De Verbouwregisseur kijkt uit naar een nadere kennismaking!

Realisatie bedrijfsruimte tijdelijke opslag in Schiedam

Opdrachtgever heeft bedrijfsruimte van ca. 7600 m2 op een bedrijfsterrein in Schiedam aangehuurd. Voor de bedrijfsactiviteiten en de uit te voeren werkzaamheden zullen tekeningen gerealiseerd moeten worden met de daarbij behorende vergunningsaanvraag. Vooroverleg met gemeente heeft inmiddels plaatsgevonden. Voor de uitvoering zal een werkomschrijving opgesteld worden waarmee de uitvoerende partijen benaderd zullen worden.

Begeleiding nieuwbouw woning Tuinen van Wils in Den Haag

Op de rand van de zeer gewilde wijk Bezuidenhout in Den Haag wordt het project De Tuinen van Wils ontwikkeld. Het woningaanbod in De Tuinen van Wils is heel gevarieerd. In totaal komen er 70 grondgebonden nieuwbouwwoningen. Deze zijn onder te verdelen in 28 twee-onder-een-kapwoningen, 12 driekappers, 12 vierkappers, 8 semi-bungalows, 7 NOM-rijwoningen en drie vrijstaande woningen. De woningen zijn ontworpen door Richard van Tiggele van Venster Architekten. De inspiratie voor het ontwerp komt van de Haagse architect Jan Wils. De verbouwregisseur begeleidde één van de kopers in de realisatie.

Verbouwing boerderij tot woning en gastenverblijf in Ruurlo

Het ontwerp en aanvraag van de omgevingsvergunning voor de verbouwing van een oude boerderij tot woning en gastenverblijf. Het voorhuis wordt gastenverblijf en zal deels dienst doen als kantoorruimte voor de opdrachtgever. Het omliggende weiland sluit aan op een natuurgebied en wordt visueel maximaal betrokken in het ontwerp van de nieuwe woonkamer, keuken en slaapkamer. De oude gebinten met houten pen- en-gat verbindingen worden visueel in het ontwerp opgenomen en niet weggewerkt in de nieuwe wanden. De kwaliteiten van de bestaande boerderij worden daardoor een integraal onderdeel van het karakter van de nieuwe woning.

Maak kennis met ons

Wat u precies voor ogen heeft, is niet in een formulier te verwoorden. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u. Dan begrijpen wij wat u wil en u wat wij kunnen. Vervolgens kunnen we het over een samenwerking hebben.

  Uw naam *

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer *

  De Verbouwregisseur kan mij helpen met *
  Het uitwerken van een ideeDe vergunningsaanvraagBegeleiding tijdens de voorbereidingBegeleiding tijdens de bouwHet oplossen van een bouwconflictOverige zaken

  Uw opmerking